HELPDESK 24/7
bel ons 0903 99 390

Partners

Venice logo

Venice

Venice Boekhouding en Facturatie zijn sprekende getuigen van die ambitie. De meest actuele informatica-ontwikkelingen behoren tot ons dagelijks werkterrein.  De steeds evoluerende en alsmaar complexer wordende wetgeving volgen we voortdurend op de voet.  Niets wordt aan het toeval overgelaten om in onze software de jarenlange C-Logic-ervaring én de input van duizenden gebruikers te verwerken.

Met Venice kiest u voor een veilige investering, betrouwbaar, performant, vlot in gebruik en volledig conform aan de wetgeving.  In geen tijd bent u ermee operationeel, vertrouwd en vooral... productief.

Spamfighter logo

Spamfighter

SPAMfighter is een leverancier van geavanceerde computer en server hulpprogramma's voor miljoenen gebruikers uit 225 landen/gebieden wereldwijd. De missie van SPAMfighter is niets minder dan de wereld redden van ongewenste e-mailadvertenties en het bieden van vernieuwende PC optimalisatie, beveiliging en beschermingsoplossingen.

Eset nod32 Logo

Eset / Nod32

Stop alle internetbedreigingen; ESET NOD32 Antivirus beschermt u op het hoogste niveau terwijl u werkt, netwerkt of online games speelt. De 5e generatie van ESET NOD32 Antivirus heeft verbeterde detectie en beveiligingsfeatures. Direct uit ESET’s ontwikkelingslab zodat u de beste bescherming krijgt.

We hebben de nieuwe generatie antivirus ontwikkeld om u de krachtigste bescherming te bieden, uiteraard in combinatie met een lage systeembelasting. ESET NOD32 Antivirus 5 brengt vooruitgang in detectietechnologieën en wapent u met de juiste hulpmiddelen en beveiligingsopties zodat u met zekerheid veilig online kunt zijn.

Acer logo

Acer

Sinds de oprichting in 1976 heeft Acer zich succesvol ingezet om de grenzen tussen mensen en technologie te doorbreken. Acer is wereldwijd de op één na grootste leverancier van pc's en notebooks. Essentieel voor de continue groei van het bedrijf is het winstgevende en duurzame Channel Business Model. Daarnaast heeft de multibrand-strategie gezorgd voor een effectieve wereldwijde positionering van de merken Acer, Gateway, Packard Bell en eMachines.

In samenwerking met zijn leveranciers streeft Acer naar de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten en een groene supply chain. Acer is er trots op Worldwide Partner van de Olympische Beweging te zijn en daarmee van de Olympische Winterspelen van 2010 in Vancouver en de Olympische Zomerspelen van 2012 in Londen.

Na ruim 30 jaar naam te hebben gemaakt in de razendsnelle IT-wereld heeft Acer met zijn langetermijnstrategie, waarin de nadruk ligt op onderzoek en marketing, de fundamenten gelegd voor een onderneming die klaar is voor de toekomst. Wereldwijd zijn er 8.000 mensen werkzaam bij de Acer Group. De opbrengst was in 2010 USD 19,9 miljard.

Hewlette Packard Logo

Hewlett Packard

HP is een technologiebedrijf dat in meer dan 170 landen actief is. Wij ontwikkelen technologie en diensten die oplossingen bieden voor de problemen en uitdagingen van mensen en bedrijven en die hen helpen hun mogelijkheden, aspiraties en dromen te verwezenlijken. HP ontwikkelt nieuwe methoden en ideeën om ervaringen met technologie eenvoudiger, waardevoller en vertrouwder te maken en de manier waarop onze klanten leven en werken te verbeteren.

Belgacom logo

Belgacom

Belgacom is de leidinggevende operator in België en beschikt over een uitgebreide ervaring met uiteenlopende klantengroepen: particulieren, professionals, bedrijven en instellingen. De voortdurende vernieuwingsdrang van Belgacom heeft geleid tot een compleet gamma van producten en oplossingen voor vaste en mobiele netwerken.

Intuïtieve 'end-to-end' ICT-oplossingen die vaste en mobiele telefonie combineren met ICT en media, klantgerichtheid, flexibiliteit, … Het zijn maar enkele van de vele engagementen van de Belgacom Groep ten overstaan van zijn klanten.

Telenet logo

Telenet

Telenet is de grootste leverancier van kabeldiensten in België.

Telenets hybride fiber-coaxnetwerk bestrijkt heel Vlaanderen en bereikt ongeveer 61% van België, inclusief de metropolen Gent en Antwerpen en ongeveer een derde van Brussel.

Als telecommunicatiebedrijf hecht Telenet belang aan vernieuwing en ontwikkeling, zoals de voortdurende optimalisering van de huidige toepassingen, de constante uitbreiding van de technologische mogelijkheden en de verbreding van het inhoudelijke aanbod. Een overtuigende marketingaanpak, een creatieve productmix en een performante klantenservice zorgen er mee voor dat Telenet steeds nieuwe doelgroepen kan aanspreken.

Telenet is zich als groeibedrijf ten zeerste bewust van zijn toenemende verantwoordelijkheid binnen de leefgemeenschap. Met een aantal initiatieven is het bedrijf erin geslaagd om zijn ecologische voetafdruk in belangrijke mate te beperken.

Bovendien geeft Telenet blijk van een groot maatschappelijk engagement, wat zich niet alleen vertaalt in een sociaal geëngageerd productaanbod, maar ook in de inspanningen van de Telenet Foundation om de digitale kloof tussen de verschillende sociale bevolkingsgroepen verder te dichten.